پاورپوینت تولید مالت و ماء الشعیر

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
قسمتی از متن:
دانه‏ هائي كه انتخاب ميشوند بايستي كاملا خشك با طعم مطبوع و خنك وزنش اقلا بايستي يك هكتوليتر آن برابر 60 كيلوگرم باشد. غضا دانه ها بايستي زرد روشن نازك باشد. دانه ها بايستي پر مقطع آنها آردي و ملايم باشد رويان (جنين) قابل نشو و نما باشد و نبايستي بعد از 72 ساعت بيش از %5 آن جوانه زده پيدا شود براي اينكه مالت يكنواخت بدست بياورند بايستي خاصيت و سن دانه ها يكي باشد- و ا عمال حارجي كه روي آنها مجري ميداريم نتيجه حاصله يكنواخت باشد براي اين منظور اول آنها را غربال كرده و سپس الك مينمايند و بعد يكدفعه ديگر آنها را الك بكنند كه خوب قاطي شوند. براي اينكه جو خوب جوانه بزند بايستي آنها را تحت شرايط معين- رطوبت- تهويه هوا و حرارت كه براي روئيدن دانه ضروريست قرار دارد- و بعد به خيس نمودن كه عمل دومي مالت سازي است شروع نمود.


فهرست:
عمليات مقدماتي جهت مالت سازي به شرح زیر است
1- انتخاب و تميز كردن و رده ‏بندي دانه‏ ها
2- خيس نمودن دانه‏ ها
3- سبز نمودن دانه ‏ها
4- خشك كردن دانه هاي سبز شده
5- تميز كردن دانه هاي خشك شده
6- اسباب كردن دانه ‏ها
7- مخلوط نمودن مالت با آب
ماتیک فرآیند تولید ماءالشعیر
روش به وسيله جوشاندن
تعيين مقدار قند
شرح فرآیند تولید ماءالشعیر
روش معمول در ایران
روش معمول در اروپا
مسائل زیست محیطی مرتبط با تولید محصول
منبع
دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 2362 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 23

حجم فایل:415 کیلوبایت

 قیمت: 15,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب برای دانشجویان به عنوان پروژه درس کارآفرینی
    مناسب جهت احداث طرح های توجیهی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب پاورپوینت و قابل ویرایش